Розклад вебінарів (лютий - травень 2022)

оприлюднено:
01.02.2022

Запрошуємо до участі у вебінарах, які проводитимуться нашою компанією у лютому — травні цього року (для продукції під брендами Ferodo, Beral, Jurid, Monroe, Moog, Champion, Nural, Goetze, Glyco, AE, Payen).

Тут ви знайдете тематику, опис, дати та час проведення вебінарів.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИБРАНОМУ ВЕБІНАРІ:

Вебінари будуть проводитися на платформі LMS через навчальний портал Garage Gurus

Для участі у вебінарах (цих та всіх наступних) необхідно зареєструватися на нашій платформі навчання Garage Guru.

Реєстрація не становить труднощів, проте ми підготували невеликий відеоролик про те, як це зробити (завантажити).

Час проведення вказано за Києвом та Кишиневом.

РОЗКЛАД

9 лютого. 11:00 — 12:30 

Огляд асортименту деталей гальмівної системи FERODO

Основні комерційні переваги продукції Ferodo; огляд асортименту; приклади постачання на конвеєр; конструктивні особливості, інновації та технології виробництва; корисні посилання на інструменти підтримки.

16 лютого. 11:00 — 12:30 

Рекомендації FERODO щодо особливостей встановлення та діагностики деталей гальмівної системи

Про правильний спосіб встановлення деталей гальмівної системи та усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, а також способи уникнення їх у майбутньому.

2 березня. 11:00 — 12:30

Аналіз основних причин виникнення шуму під час гальмування з рекомендаціями щодо їх усунення

Про найпоширеніші причини виникнення шуму під час гальмування та способи їх усунення. В процесі навчання розглядатимуться також різні типи направлених гальмівних колодок та рекомендації з їх правильного встановлення.

9 березня. 11:00 — 12:30 

Амортизатори та пружини підвіски MONROE (легковий сегмент): огляд асортименту, функції та влаштування, рекомендації з встановлення та діагностики несправностей. 

Про асортимент, функції та влаштування амортизаторів та пружин підвіски, а також про правильний спосіб їх встановлення й усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.

16 березня. 11:00 — 12:30 

Амортизатори підвіски MONROE (комерційний транспорт): огляд асортименту, функції та влаштування, рекомендації щодо встановлення та діагностики несправностей. 

Про асортимент, функції та влаштування амортизаторів для вантажного сегмента, а також про правильний спосіб їх встановлення й усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.

23 березня. 12:00 — 13:30

Деталі гальмівної системи для комерційного транспорту BERAL/FERODO

Про основні комерційні переваги продукції Beral/Ferodo, асортимент, приклади постачання на конвеєр, конструктивні особливості, інновації та технології виробництва; корисні посилання на інструменти підтримки. Також розглядатимуться аспекти правильного встановлення деталей гальмівної системи та усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.

30 березня. 12:00 — 13:30

Огляд асортименту, нове покоління деталей рульового керування та підвіски MOOG. 

Про асортимент, функції та влаштування деталей рульового керування та підвіски MOOG, а також ключові технології, зокрема про нове покоління деталей MOOG. Також розглядатимуться питання правильного встановлення та усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.

6 квітня. 12:00 — 13:30

Деталі запалювання CHAMPION: переваги, технології, діагностика. 

Основні комерційні переваги деталей запалювання Champion (вся продукція)/BERU (тільки свічки запалення); огляд асортименту; приклади постачання на конвеєр; конструктивні особливості, інновації та технології виробництва; посилання на корисні інструменти підтримки. Також розглядатимуться питання правильного встановлення та усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.

13 квітня. 12:00 — 13:30

Деталі двигуна: поршні NURAL

Огляд функцій, технічних та технологічних особливостей поршнів Nura. Також розглядатимуться питання правильного встановлення та усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.

20 квітня. 10:30 — 11:30

Деталі двигуна: кільця поршневі GOETZE

Огляд функцій, технічних та технологічних особливостей поршневих кілець Goetze. Також розглядатимуться питання правильного встановлення та усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.

27 квітня. 12:00 — 13:00

Деталі двигуна: гільзи циліндрів GOETZE

Огляд функцій, технічних та технологічних особливостей гільз циліндрів Goetze. Також розглядатимуться питання правильного встановлення та усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.

4 травня. 12:00 — 13:30

Деталі двигуна: підшипники ковзання GLYCO

Огляд функцій, технічних та технологічних особливостей підшипників ковзання Glyco. Також розглядатимуться питання правильного встановлення та усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.

11 травня. 12:00 — 13:30

Деталі двигуна: клапани та напрямні клапанів AE

Огляд функцій, технічних та технологічних особливостей клапанів і напрямних клапанів AE. Також розглядатимуться питання правильного встановлення та усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.

18 травня. 12:00 — 13:00

Деталі двигуна: розподільні вали та гідравлічні штовхачі клапанів AE

Огляд функцій, технічних та технологічних особливостей розподільних валів і штовхачів AE. Також розглядатимуться питання правильного встановлення та усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.

25 травня. 12:00 — 13:30

Деталі двигуна: елементи ущільнення PAYEN

Огляд функцій, технічних та технологічних особливостей деталей ущільнення Payen. Також розглядатимуться питання правильного встановлення та усунення несправностей, у тому числі найпоширеніших, та способи уникнення їх у майбутньому.