Працюй з CHAMPION – відпочивай як чемпіон!

оприлюднено:
06.06.2018

З 28 по 31 березня 2018 року група клієнтів з України та Молдови за запрошенням Представництва компанії Federal-Mogul Motorparts брала участь у «Днях CHAMPION». У ході цієї традиційної події співробітники компаній-дистриб’юторів продукції CHAMPION провели декілька днів разом, щоб відпочити, поспілкуватися та зарядитися енергією для нових рекордних продажів. 

Всі знають, що CHAMPION виробляє та постачає хороші запчастини. Але деякі спеціалісти українського та молдавського ринку запчастин могли також пересвідчитися, що CHAMPION сильний і в організації захоплюючого дозвілля та розваг. З 28 по 31 березня 2018 року група клієнтів з України та Молдови за запрошенням Представництва компанії Federal-Mogul Motorparts брала участь у «Днях CHAMPION». У ході цієї традиційної події співробітники компаній-дистриб’юторів продукції CHAMPION провели декілька днів разом, щоб відпочити, поспілкуватися та зарядитися енергією для нових рекордних продажів. 

«Дні CHAMPION» проводяться вже у четвертий раз, для дистриб’юторів з різних регіонів – у різних місцях, але завжди в таких, куди багато хто мріє потрапити. Цього разу представники українських компаній, разом з колегами з Молдови, Болгарії та Сербії змогли насолодитися тими красотами і задоволеннями, котрі пропонує відомий гірськолижний курорт Банско у Болгарії. 

Команда, зібрана Представництвом компанії Federal-Mogul Motorparts в Україні та Молдові включала співробітників компаній-дистриб’юторів з цих двох країн. З українських компаній узяли участь: «АД-Україна» («Автотехнікс»), «Юнік-Трейд», «Омега-Автопостачання» і «АВТО СТАНДАРД ГРУП». Молдова була представлена двома дистриб’юторами: BENETT-AUTO  і PIGEON. 

Коли потрапляєш на «Дні Champion», починаєш більше любити свою роботу і запчастини. Адже мати роботу, котра не тільки дає заробіток, але і підносить такі приємні сюрпризи, — велике везіння. Розважальна програма, як і все, що робить Federal-Mogul, була організована на вищому рівні. У пакет перебування учасників «Днів Champion» входило проживання у розкішному готелі Kempinski Grand Arena, SPA, басейни і катання на лижах.

Гори, що блищать снігом, і катання на лижах. Усього цього не бракувало: оренда гірськолижного спорядження і пропуски на підйомники, катання на снігоходах та інші розваги — все було за рахунок CHAMPION для тих, хто вміє подати марку своїм клієнтам.

Враховуючи місце проведення заходу, для всіх учасників CHAMPION підготував брендований одяг. Адже незважаючи на те, що кінець березня у Болгарії — час уже достатньо теплий, у горах ще продовжується повноцінний гірськолижний сезон. Всім, хто не врахував цієї обставини під час зборів свого багажу, одяг від CHAMPION був дуже доречним. 

Три дні програми відпочинку та розваг були розбавлені невеликою діловою частиною. Після того, як у перший день всі відпочили після дороги і зарядилися позитивом, перша половина другого дня була присвячена важливим новинам від CHAMPION та дружнім професійним змаганням, організованим у розважальній формі. 

У першій же частині ділової програми  CHAMPION коротко доніс до спеціалістів ринку важливі новини. Так, перелік продуктових категорій бренду поповнився автолампами, гальмівними колодками і дисками. В Україні автолампи CHAMPION вже продаються — у каталозі представлені 104 типи для головного освітлення, сигнальних ліхтарів та внутрішнього освітлення. Лінійка автоламп головного світла від CHAMPION, окрім стандартних, включає також лампи зі збільшеним строком служби, або посиленим світловим потоком. У категорії ламп для комерційного транспорту представлені ударостійкі (вібростійкі) лампи 24V. Більш детально ознайомитися з асортиментом Ви можете на  www.championautoparts.com.ua

Крім того, гості познайомилися з переліком продукції Champion, що постачається на первинну комплектацію. 

Після презентації почалася ігрова частина програми, організована в формі квестів: кожній команді треба було виконати три завдання. У першому вимагалося з великої кількості різних конекторів обрати правильний для установки щіток Champion на важелі склоочищувача різних типів. Інтриги додавало те, що у наявності було лише лобове скло з важелями, тому ідентифікувати марку автомобілю було неможливо (скло виявилося від Škoda Superb).

У другому квесті треба було підібрати фільтри Champion, для трьох різних моделей автомобілів. Щоб ускладнити підбір і додати в гру азарт, вказівки про застосування на коробках з фільтрами були заклеєні — можна було бачити лише номери деталей. У третьому завданні за допомогою тестера потрібно було у ящику з відпрацьованими свічками знайти 5 справних свічок запалювання. В цілому, всі команди справилися із задачами, тому для зарахування перемоги в квесті брався до уваги час.

В останній день, перед прощальною вечерею в ресторані, підвели підсумки змагань із врученням призів переможцям. А на завершення співробітники Federal-Mogul пообіцяли тим, хто зібрався, що традиція зустрічей у нових цікавих місцях на  «Днях CHAMPION» буде розвиватися. Тому, у майбутньому у всіх, хто активно працює з продукцією бренду, буде можливість провести декілька незабутніх днів у приємному оточенні, щоб відпочити і розважитися, як належить чемпіонам.