Geely запускає седан Binrui з компонентами гальмування F-M Motorparts

оприлюднено:
23.01.2019

4 серпня Geely запустила седан Binrui на базі глобальної платформи BMA (модульна архітектура B-сегмента) Geely для ринку Китаю. Це було значимо для Federal-Mogul Motorparts, так як підрозділ Braking в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні виграло тендер на розробку гальм для цього автомобіля в 2016 році і запустило проект в липні цього року.

«Велика командна робота і зусилля привели нас до моменту, коли ми змогли розробити локально формулу для локального ринку, що має вирішальне значення для зростання в Азії», — сказала Лідія Шен, віце-президент і генеральний менеджер, Braking, Азіатсько-Тихоокеанський регіон.

«Впровадження інноваційних технологій для скорочення викидів і в той же час підвищення стандартів продуктивності є ключовим фактором для наших клієнтів і зацікавлених сторін», — додав Хольгер Шаус, віце-президент, Global OE Engineering, Braking

Незважаючи на те, що в цей час року рівень покупок автомобілів в регіоні традиційно знижується, кількість передпродажних замовлень на Binrui досягла 17 627 комплектів за 14 годин, а це значить, що новий автомобіль планується виробляти кожні 2,8 секунди. На транспортному засобі використовується автономна система водіння L2, чия система AEB-P (автономне аварійне гальмування при виявленні пішоходів) може визначити ризик зіткнення за дві секунди, а потім повністю зупинити автомобіль протягом 300 мілісекунд.

Згідно з даними веб-сайту Auto Headlines, Geely Binrui отримав високий бал після тестового водіння, а ефективність гальмування - одна з найважливіших характеристик автомобіля. Середня відстань гальмування склала 36,1 м з 100 км / год до 0 км / год при уповільненні 1G, що значно вище середнього по ринку. Завдяки дворічній тісній співпраці з Geely, підрозділ Braking в Китаї працював над оптимізацією високоефективної формули NAO за допомогою сотень тестів, що дозволило продуктивності в кінцевому підсумку досягти або навіть перевершити цільовий показник.