Federal-Mogul Powertrain отримує нагороду Pinnacle Award від Delphi Automotive

оприлюднено:
15.07.2016
Саутфілд, штат Мічиган, 18 травня 2016 року (GLOBE NEWSWIRE) – Federal-Mogul Powertrain, підрозділ Federal-Mogul Holdings Corporation (FDML), отримав нагороду Pinnacle Award 2015 від Delphi Automotive, як найбільш престижний постачальник.

Federal-Mogul Powertrain отримав визнання за свій внесок у Культуру високих стандартів діяльності і постійного прагнення забезпечувати якість, цінність та ефективність витрат Delphi. Компанія отримала нагороду на церемонії, що відбулася 12 травня у Головному офісі Delphi у м. Трой, штат Мічиган.

Federal-Mogul Powertrain отримав нагороду Pinnacle Award на знак визнання якості, ефективності роботи та постачання продукції для захисту систем з виробничих потужностей компанії у Ель-Пасо, штат Техас.

«Для нас велика честь отримати цей важливий знак визнання від Delphi», – сказала Дженіс Мейден, старший Віце-президент з захисту систем Federal-Mogul Powertrain. – «Ця нагорода демонструє наше прагнення постачати засоби захисту систем і технології світового класу для клієнтів в усьому світі

«Такі постачальники, як Federal-Mogul Powertrain, грають важливу роль в успіху Delphi», – зазначив Сідні Джонсон, старший Віце-президент з управління ланцюгом постачань Delphi. – «Вони допомагають нам надавати нашим клієнтам по всьому світу відповідні рішення, що ґрунтуються на таких мегатрендах, як безпечність, екологічність та зв’язок. Ми цінуємо видатну продуктивність Federal-Mogul Powertrain і розуміння того, що досконалість є основним принципом нашої роботи

У 2015 році Delphi удостоїла нагороди Pinnacle Award 32 своїх постачальників з 13 країн.