Federal-Mogul Powertrain купує компанію Controlled Power Technologies

оприлюднено:
18.11.2017

Ця угода розширює компетенції Federal-Mogul Powertrain в області розробки електричних систем і перспективних силових агрегатів.

Саутфілд, Мічиган (Southfield, Michigan), 16 листопада 2017 г. Сьогодні підрозділ Federal-Mogul Powertrain оголосив про завершення процесу придбання британської компанії Controlled Power Technologies Ltd (CPT), що займається розробками в області «чистих» технологій. Це придбання дозволить Federal-Mogul Powertrain розширити власну діяльність в сфері розробки та виробництва силових агрегатів для електричних і гібридних автомобілів, доповнивши існуючі напрямки. Фінансові аспекти угоди не розголошуються. На ринку продукція нового підрозділу буде пропонуватися під маркою Federal-Mogul Controlled Power Ltd.

Головний офіс Controlled Power Technologies розташовується в Лейндоні (Laindon), графство Ессекс, а додатковий виробничий майданчик - в Ковентрі (Coventry) (Великобританія). CPT спеціалізується на розробці двигунів-генераторів з робочою напругою 12 і 48 В для автомобілів з системою «старт / стоп», гібридних агрегатів «mild hybrid», систем електрифікації з приводом від відпрацьованих газів, електричних компресорів для наддуву двигунів внутрішнього згоряння, електричних компресорів для паливних елементів та інших подібних продуктів. Ці технології дозволяють виробникам силових агрегатів домогтися поліпшення показників паливної економічності, динамічних і експлуатаційних характеристик, а також зниження рівня викидів шкідливих речовин для двигунів пасажирського і комерційного транспорту, промислових двигунів.

«Придбання CPT значно збільшить поле діяльності Federal-Mogul Powertrain і дозволить пропонувати нашим замовникам вражаючий асортимент рішень по електрифікації, готових до інтеграції в поточні програми розробок, — сказав Рейнер Джуксток (Rainer Jueckstock), генеральний директор Federal-Mogul Powertrain. — Жорсткі вимоги до рівня викидів шкідливих речовин можна задовольнити тільки шляхом поєднання поліпшеної ефективності двигунів внутрішнього згоряння, в яких реалізовані заходи, спрямовані на зниження внутрішнього тертя і оптимізацію процесу згоряння, та додаткової електрифікації силового агрегату. Завдяки придбанню CPT Federal-Mogul Powertrain отримує доступ до передових технологій у всіх цих сферах».

«Придбання CPT значно збільшить поле діяльності Federal-Mogul Powertrain і дозволить пропонувати нашим замовникам вражаючий асортимент рішень по електрифікації, готових до інтеграції в поточні програми розробок, — сказав Рейнер Джуксток (Rainer Jueckstock), генеральний директор Federal-Mogul Powertrain. — Жорсткі вимоги до рівня викидів шкідливих речовин можна задовольнити тільки шляхом поєднання поліпшеної ефективності двигунів внутрішнього згоряння, в яких реалізовані заходи, спрямовані на зниження внутрішнього тертя і оптимізацію процесу згоряння, та додаткової електрифікації силового агрегату. Завдяки придбанню CPT Federal-Mogul Powertrain отримує доступ до передових технологій у всіх цих сферах».

«Не дивлячись на те, що двигуни внутрішнього згоряння будуть як і раніше грати найважливішу роль протягом багатьох наступних років, ми розглядаємо гібридизацію і електрифікацію силових агрегатів в якості ключової можливості для автовиробників знизити рівень викидів шкідливих речовин, — пояснив Рік Лоуп (Rick Llope), перший віце-президент Federal-Mogul Powertrain з глобальних продажів і корпоративної стратегії. — Ця угода дозволить Federal-Mogul Powertrain пропонувати електрифіковані силові агрегати і ще більше зміцнить нашу позицію в якості ключового партнера по розвитку для наших замовників».

«На даному етапі CPT має низку перевірених технологій, які вдало поєднуються зі зростаючими вимогами до зниження викидів шкідливих речовин, — сказав Нік Песко (Nick Pascoe), співзасновник і генеральний директор компанії Controlled Power Technologies. — В особі компанії Federal-Mogul Powertrain ми отримуємо підтримку авторитетного світового постачальника першого рівня, що має необхідні ресурси, можливості і досвід для втілення наших технологій в серійних продуктах».

Интегрированный стартер-генератор SpeedStart от CPT.
Інтегрований стартер-генератор SpeedStart від CPT