Вручено головний приз акції «CHAMPION ДАРУЄ ВІДПУСТКУ»!

оприлюднено:
02.06.2016
24 травня відбулося вручення головного призу акції «Champion дарує відпустку». Переможець з сім'єю проведуть 10 днів на Кіпрі, в 5-зірковому готелі за системою «все включено». Ця масштабна акція компанії Federal-Mogul Motorparts для українських і молдавських кінцевих споживачів продукції була запущена в кінці минулого року.

Для участі в акції достатньо було зареєструвати захисний код (код перевірки справжності продукту) на спеціальному сайті. Крім головного призу були розіграні 150 фільтрів салону CHAMPION для автомобілів учасників. Розіграш був проведений за допомогою незалежного сервісу random. org, що забезпечує абсолютну непередбачуваність результатів. Шанси учасників відрізнялися тільки в залежності від кількості зареєстрованих кодів. Виграв головний приз один з двох кодів щіток, придбаних переможцем акції для свого Peugeot Boxer.

Переможець акції, Руслан Фареник, не приховував емоцій під час вручення призу: «Чесно кажучи, коли мені зателефонували і повідомили, що я виграв поїздку на Кіпр, я спочатку не повірив. Навіть зараз трохи не віриться. Адже щітки я купував чи не спеціально для того, щоб взяти участь в акції, хоча і чув про неї по радіо. Скоріше для заспокоєння сумління вирішив спробувати і зареєструвати код – це нескладно. І дуже здивувався, коли мене повідомили, що один з двох кодів виявився щасливим – ми з дружиною після народження дитини ще так не відпочивали. Тепер залишимо його на бабусь – і на Кіпр!». 

Свої пріоритети у виборі щіток склоочисника Руслан Фареник сформулював цілком конкретно: «Я їжджу багато, і критерії вибору щіток для мене очевидні - щоб вони добре очищали скло і досить довго служили. Треба купувати хороші щітки, оскільки це питання безпеки, а їхати треба в будь-яку погоду. Раніше я купував оригінальні щітки для своїх автомобілів. Мій знайомий, працівник СТО, рекомендував мені CHAMPION як відмінні надійні щітки, що каркасні, що безкаркасні. І взагалі, треба вибирати марки з хорошою репутацією, особливо коли мова йде про безпеку».

Незважаючи на завершення акції, виробник пропонує покупцям реєструвати захисні коди продукції CHAMPION (код перевірки справжності продукту) на сайті програми лояльності FMPlus * www.fm-plus.net. За кожен зареєстрований код компанія Federal-Mogul Motorparts нараховує бонусні бали, які можна обміняти на цінні призи - паливо, побутову техніку і т.п.

У лінійці бренду CHAMPION є як щітки склоочисників преміум-класу Aerovantage, що відповідають критеріям якості оригінальних комплектуючих, так і продукція середнього цінового сегменту Easyvision. Склоочисники CHAMPION забезпечують максимальну продуктивність при очищенні лобового і заднього скла. Продукція компанії включає в себе щітки всіх типів, розроблені з урахуванням специфіки автовиробника: безкаркасні, гібридні і щітки каркасного типу. Так, одним з недавніх досягнень компанії є поставка щіток склоочисників на первинну комплектацію для VW Passat, визнаного автомобілем року 2015 у Європі.

*В програмі лояльності FM Plus бере участь продукція CHAMPION (щітки), деталі гальмівної системи FERODO, BERAL і деталі підвіски і рульового управління Moog, запчастини моторної групи під брендами AE, GLYCO, GOETZE, NURAL і PAYEN.