Volvo Group визнав Federal-Mogul кращим постачальником

оприлюднено:
03.03.2016
Federal-Mogul Powertrain, підрозділ компанії Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), було визнано концерном Volvo Group кращим постачальником і удостоєно нагороди та номінації в рамках премії Volvo Group Purchasing Supplier Awards – 2016.

Підрозділ Federal-Mogul Powertrain переміг у категорії Delivery Excellence (Кращий постачальник) і став одним з головних претендентів на нагороду в категорії Fuel Efficiency and Innovation Excellence (Паливна ефективність та інновації). Перемога в номінації “Кращий постачальник” – чергове підтвердження того, що Federal-Mogul надає своїм партнерам унікальні технології для виробництва сучасних двигунів. Нагороду в категорії Delivery Excellence (Кращий постачальник) компанія отримала за поставки підшипників, які використовуються у двигунах більшості вантажівок Volvo і виготовляються на заводі Federal-Mogul Powertrain у Гданську (Польща). Підрозділ з виробництва двигунів Volvo Group відзначив не лише найвищу якість продукції Federal-Mogul, але й гнучкий сервісний підхід компанії та успішне вирішення складних завдань, пов’язаних із забезпеченням точності і своєчасності поставки компонентів.

«Перемога в категорії Delivery Excellence (Кращий постачальник) означає, що концерн Volvo Group високо оцінив прагнення Federal-Mogul справджувати і перевершувати очікування клієнтів на всіх етапах співпраці: від запуску інноваційного продукту до його своєчасної поставки і сервісу, – сказав спів-CEO і CEO Federal-Mogul Powertrain Райнер Юкшток, виступаючи на церемонії нагородження в шведському Гетеборзі. – Ми пишаємося визнанням з боку Volvo Group, а номінація в двох категоріях підтверджує наше глибоке розуміння важливості високотехнологічних компонентів для сучасного двигуна і високого рівня клієнтського сервісу».

Підрозділ Federal-Mogul Powertrain було удостоєно номінації в категорії Fuel Efficiency and Innovation Excellence (Паливна ефективність та інновації) за товарні групи «Поршні» та «Поршневі кільця і циліндри».

«Номінація в категорії Fuel Efficiency and Innovation Excellence (Паливна ефективність та інновації) в рамках премії Volvo Group Purchasing Supplier Awards стала для нас беззаперечним визнанням наших зусиль, – підсумував Юкшток. – Завдання підрозділу Federal-Mogul Powertrain – розробка і впровадження в серійне виробництво нових технологій, здатних підвищити паливну ефективність і скоротити викиди шкідливих речовин, і ми раді прийняти цю нагороду від журі конкурсу».