Оновлений F-M Campus

оприлюднено:
10.12.2016

Компанія Federal-Mogul Motorparts, підрозділ Federal-Mogul Holdings Corporation, повністю оновила навчальний онлайн-портал F-M Campus - тепер інтерактивні безкоштовні курси для співробітників автосервісів стали ще доступнішими і наочними. Зміни торкнулися як дизайну і структури сайту, так і його контенту: додалися нові модулі та інформаційні блоки, які роблять навчання ще більш поглибленим і комплексним. Завдяки порталу F-M Campus автомеханіки і інші технічні фахівці, що працюють на вторинному ринку автокомплектуючих, можуть отримати професійне навчання світового рівня в дистанційному режимі.

Безкоштовне онлайн-навчання стало зручніше і простіше: покращена навігація по сайту, додані додаткові наочні вправи і анімація. За допомогою інтерактивної графіки відтворюються реальні технічні завдання, що зустрічаються в щоденній практиці співробітника автосервісу. При цьому значно розширилася база інформації про автокомпоненти, що доступні на вторинному ринку, і їх список буде постійно поповнюватися. Курси адаптовані під різну роздільну здатність моніторів, а також розроблені версії для планшетів і смартфонів. Навчання доступне в режимі 24/7 на 9 мовах, включаючи російську, а по його завершенні та успішному проходженню тестів видається сертифікат стандартного зразка.

В удосконаленому розділі «Новини» користувачі можуть стежити за подіями автосвіту, щоб бути в курсі всіх новинок і промо-акцій. Розділ «Центр Технічної інформації» поповнився новими бюлетенями технічного обслуговування, схемами пошуку та усунення несправностей, а також практичними порадами по встановленню. Компанії Federal-Mogul Motorparts дуже важливо отримувати зворотний зв'язок, щоб продовжувати вдосконалення онлайн-курсів, тому відвідувачам будуть пропонуватися онлайн-опитування для оцінки роботи сайту. У «Календарі» можна знайти актуальний розклад навчальних курсів, а також дати проведення різних виставок і акцій Federal-Mogul. Нарешті, на особистих сторінках у відповідному розділі можна створювати і редагувати власний особистий профіль, а також відстежувати, які іспити вже позаду, а які ще належить здати.

Модифікація сайту триватиме - незабаром з'являться нові функції і навчальні курси, щоб відвідувачі порталу могли удосконалюватися в нових для себе областях. Для того, щоб пройти необхідний курс, потрібно зареєструватися на сайті, вибрати тему, рівень складності і відповідний час, а потім приступити до навчання.