Компанія Federal-Mogul Powertrain стала лауреатом премії Volkswagen Group Award 2016 року

оприлюднено:
24.06.2016
Високої оцінки компанія була удостоєна як незмінно надійний постачальник комплектуючих, головним чином поршнів, поршневих кілець, підшипників та клапанів.

Нагороду Volkswagen Group Award вручали Маттіас Мюллер (Matthias Müller), голова правління концерну Volkswagen AG, і д-р Франсиско Хав'єр Гарсія Санс (Francisco Javier Garcia Sanz), член правління концерну, відповідальний за закупівлі. Вона традиційно присуджується за високий інноваційний потенціал, якість продукції, технічну компетентність, гнучку систему поставок, постійно розширяючу географію присутності і професіоналізм в сфері ведення бізнесу.

«Премія Volkswagen Group Award підтверджує правильність цілей Federal-Mogul Powertrain - виправдовувати і перевершувати очікування клієнтів, а також розробляти інноваційні технології, які сприяють досягненню нашими партнерами комерційного успіху», - зазначив СЕО компанії Federal-Mogul Powertrain і Со-СЕО корпорації Federal-Mogul Райнер Юкшток (Rainer Jueckstock). Саме він прийняв нагороду на урочистому заході, який відбувся в Берліні. «Ми щасливі, що концерн Volkswagen визнає нас як одного з кращих постачальників. Ми пишаємося можливістю продовжити нашу співпрацю для досягнення загальних цілей по підвищенню ефективності, зниження шкідливих викидів і пошуку більш широких варіантів застосування продукції».

На церемонії також було відзначено, що діяльність Federal-Mogul Powertrain піддалася всебічному вивченню, і високу оцінку компанія отримала в тому числі завдяки своєму статусу високотехнологічного і конкурентного лідера з широкою географією присутності та ефективним підходом до співпраці. Щороку концерн Volkswagen визначає своїх кращих постачальників, оцінюючи їх діяльність в попередньому році. Цього разу нагороду концерну отримала 21 компанія. У цьому році в урочистій церемонії, що стала вже своєрідною традицією, брало участь 240 гостей з 24 країн.

СЕО компанії Federal-Mogul Powertrain і Со-СЕО корпорації Federal-Mogul Райнер Юкшток отримав нагороду від Маттіаса Мюллера (зліва), голови правління концерну Volkswagen AG, і д-ра Франсиско Хав'єра Гарсія Санса (праворуч), члена правління концерну, відповідального за закупівлі , під час церемонії нагородження в Берліні, Німеччина, в 2016 році.
Фото © Volkswagen AG